Dansk Melodi Grand Prix 2011 – på vej mod Ballerup

Så er ventetiden snart overstået og det er blevet tid til at Danmark skal vælge sit bidrag til Eurovision Song Contest 2011.
På lørdag d. 26. februar 2011 kl. 20.30 sidder jeg sammen med en masse andre feststemte publikummer på plads i salen og en stor del af Danmarks befolkning sidder klar foran tv’et for at følge den traditionsbundne musikkonkurrence.

I mandags offentliggjorde DR 30 sekunders klip af årets 10 sange, som siden da er blevet diskuteret heftigt med alle, som ville være med – både på DRs debat og på GEEs facebook-profil, hvor mere end 1500 Grand Prix entusiaster fra Danmark og Europa dagligt udveksler meninger, videoer og info.

Advertisement

Idag onsdag har vi hørt mere end halvdelen af de 10 sange i sin fulde længde, og der har både været positive overraskelser og skuffelser… Personligt må jeg allerede nu erkende at jeg er med på Le Freak-bølgen, som indtil videre lader til at være favorittEN i årets felt, både hos hovedparten af fansene og hos bookmakere, som har odds på årets sange.
Det er dog en sang, som deler vandene og ligesom f.eks. årets irske sang Jedward med Lipstick både fremkalder glæde og decideret irritation… 🙂

Imorgen rejser jeg sammen med kæresten mod det store Kjøwenhawn, hvor vi skal bo indtil søndag og udover diverse turist-oplevelser, skal med til fanklubbens Opvarmingsfest på Selandia og herefter opleve Dansk Melodi Grand Prix 2011 live fra Ballerup Superarena – Forhåbentlig på pladser i nærheden af scenen 🙂
Så nu skal tiden vist snart bruges på at pakke kuffert – Vi ses i Ballerup!