News Ticker

Kroatien: Se musikvideoen til “Mizerja”

Kroatisk tv offentliggjorde forleden den officielle video til Klapa s mora’s bidrag “Mizerja”. Videoen er optaget i de kroatiske byer Kastela og Trogi

Kroatisk tv offentliggjorde forleden den officielle video til Klapa s mora’s bidrag “Mizerja”. Videoen er optaget i de kroatiske byer Kastela og Trogir. Sidstnævnte er en del af UNESCOs liste over Verdensarv. Det samme er sangstilen, som Klapa s mora benytter sig af, nemlig “Klapa”.

About Mette Christensen (979 Articles)
Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever :-) Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (Oslo 2010, Malmø 2013, Copenhagen 2014, Vienna 2015, Stockholm 2016 and Kiev 2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden. From Vejle, Denmark.
Translate »