News Ticker

Nye versioner af det estiske bidrag

Birgit, som skal repræsentere Esland i år med balladen ‘Et Uus Saaks Alguse’ har netop udgivet ikke mindre end 4 forskellige versioner af bidraget. De

Birgit, som skal repræsentere Esland i år med balladen ‘Et Uus Saaks Alguse’ har netop udgivet ikke mindre end 4 forskellige versioner af bidraget. Det findes nu på både engelsk, russisk, spansk og svensk. Lyt til alle versioner her.

* Svetloye Nachalo (Russisk)
* New Way To Go
* Allting börjar om (Svensk)
* Volver a empezar(Spansk)

About Mette Christensen (979 Articles)
Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever :-) Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (Oslo 2010, Malmø 2013, Copenhagen 2014, Vienna 2015, Stockholm 2016 and Kiev 2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden. From Vejle, Denmark.
Translate »