News Ticker

Held & Lykke Emmelie!

Imorgen starter prøverne i Malmø og det danske team med Emmelie de Forest i spidsen skal til de første tekniske prøver kl. 13.30.
Østrig får lov til a

Imorgen starter prøverne i Malmø og det danske team med Emmelie de Forest i spidsen skal til de første tekniske prøver kl. 13.30.

Østrig får lov til at skyde prøverne i gang imorgen formiddag kl. 10.00. I år er de første prøver som noget nyt lukkede for både pressen og fans. Med fan- eller presseakkreditering kan man dog følge med på skærme i Euroclubben.

Til de første prøver har alle deltagende lande 30 minutter på scenen, hvor der arbejdes med kameragange, lys baggrund osv. De første prøver løber fra mandag til torsdag. Fredag går 2. og sidste runde af de individuelle prøver i gang og der åbnes samtidigt op for presse og fans i Malmö Arena. Fredag skal Emmelie på scenen for 2. gang. Det sker kl. 14.35.

Vi sender masser af varme hilsner i retning af Emmelie de Forest og hendes team og ønsker al mulig held og lykke.
Herunder video med Emmelie, synger ‘Only teardrops’ i en særlig akkustisk version:

Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (Oslo 2010, Malmø 2013, Copenhagen 2014, Vienna 2015, Stockholm 2016 and Kiev 2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
From Vejle, Denmark.

Translate »