News Ticker

Malmø – dag 7

Velkommen til 7. dag med prøver i Malmø. Vi er tilbage i pressecentret mere eller mindre veludhvilede efter den nordiske fest igår. Mere om denne og billeder senere på dagen.
Vi ankom til 2. del af finalisternes prøver, derfor er der kun kommentarer til de 3 første.

I løbet af dagen vil vi også bestræbe os på at færdiggøre kommentarerne fra gårdsdagens prøver, inden åbningsfesten i aften.

Dagens prøver:

Frankrig

Spanien

Tyskland

Sverige:

Jeg er selv stor fan af svenske Robin Stjernberg og havde set meget frem til hans prøve. Desværre blev jeg skuffet. Vokalt var Robin ikke helt i topform – måske eftervirkninger efter den nordiske fest igår?
Der er bestemt noget af arbejde med – koreografien hos danserne virker overdrevet. Der er for meget dansen og hoppen rundt omkring Robin. Det burde efter min mening nedtones. Danserne skal vist også lige have det sidste på plads, da nogle løft endnu ser lidt risikable ud.
Jeg synes desværre heller ikke om scenens røde farve med hvad der ligner malingspletter.Det passer hverken til sangen, genren eller til kostumerne.
Heldigvis er det kun 1. individuelle prøve, så meget kan endnu nå at falde på plads.

UK

Bonnie Tyler benytter en standard band-opstilling med en rød-gul efterårs-inspireret baggrund i stil med den vi så hos Emmelie i den danske finale. I de første par gennemgange lød Bonnie som om hun kom direkte fra Euroclubben og nogle af hendes ansigtsudtryk kunne også godt se lidt småberusede ud 🙂 Der var problemer med at følge musikken og generelt ikke meget karisma. Lige nu er det desværre Humperdinck om igen 🙂
Hun sang sig dog varm undervejs og gav en noget stærkere vokal i sidste prøve.
Bonnie havde sit almindelige tøj på, så vi kender endnu ikke hendes kostume til finalen.
Hun er en erfaren og dygtig solist og mon ikke hun leverer varen på selve finaleaftenen.

Italien

Flot og elegant blå baggrund og Marco i afslappet skjorte, bukser, læderjakke og sort hat. Uvist om det er hans endelige kostume. Han er alene på scenen og giver en enkel performance, hvor han til sidste i bidraget anvender catwalken.
Vokalt var det nogle rigtig fine gennemgange af sangen. Af finalisterne er det her absolut den bedste præstation i dag. Det her kan godt blive 2011 om igen.

Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (Oslo 2010, Malmø 2013, Copenhagen 2014, Vienna 2015, Stockholm 2016 and Kiev 2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
From Vejle, Denmark.

Translate »