News Ticker

Til nordisk fest

Lørdag aften var det tid til årets (for vores vedkommende) først delegationsfest, nemlig den nordiske fest, som blev afholdt i Glasklart i Malmø.
Masser af festklædte mennesker og pressefolk var mødt op og blev efter adgangstjekket mødt af den finske repræsentant Krista, som iført lyserød brudekjole hilste på alle gæster, mens hendes korpiger pyntede os med en gang lametta. Masser af Ding Dong og fotografering af den overenergiske sangerinde.

Mens jeg sidder og skriver dette blogindlæg, kan man i baggrunden høre en meget falsk fløjte – så der spilles stadig på de danske fløjter, som blev uddelt ved det vellykkede danske pressemøde den anden dag 🙂

Nå men tilbage til festen i Glasklart. Det er ikke kun svensk tv, der i år sparer lidt på omkostningerne til årets Eurovision. Krisen kradser åbenart i alle nordiske lande. Således var der ikke mad- og drikkevarer til hvem som helst. Hvis man ikke stod på den rigtige liste (og blot er en ydmyg fan), så kunne man kigge langt efter de prestigefyldte mad- og drikkekuponer, som blev uddelt i meget begrænsede mængder.

Ingen kupon – ingen velkomstdrink eller den minimale paptallerken med et par stykker spegepølse og ost. Så det var en tur i baren og svenske alkoholpriser, når de er bedst (eller værst).
Men som damen i adgangtjekket så fint formulerede det, ja så havde vi alligevel jo lov til at være der 😉  TAK!

Pressefolk flokkedes som gribbe omkring de nordiske artister, som stod i et sandt blitz-helvede den første del af aftenen.

Dejlige Esma fra FYR Makedonien viste sig også til festen. Hun sad faktisk det meste af aftenen ved bordet lige ved siden af og var iført endnu en af hendes fantastisk flotte og farvestrålende kjoler.

Efter en time eller halvanden startede underholdningen. Finske Krista gik på scenen og sang sit bidrag Ding Dong samt en kort accapella-hyldest til Carola.

På scenen kom desuden norske Margaret Berger, som sang sin vindersang, Islands repræsentant, hvis navn jeg efter lidt undervisning fik lært at udtale – EJJJTHOR med engelsk th… 🙂 og som sang både en akkustisk version af sin Eurovision-sang og hans rockede version af  “Somebody to love”.

Endelig fik vi Robin Stjernbergs “You” og en akkustisk version af Emmelie’s “Only teardrops”.

Herunder er der lidt flere billeder fra aftenens gæster og underholdning.
I aften står den på Åbningsfest i Euroclub, så vi håber at have flere festbilleder til jer imorgen.¨

Software developer and grunt level contributor at good-evening-europe.dk. If something is burning or words are spelled wrong, it will be his fault.

Translate »