News Ticker

Til åbningsfest i Euroclub

Efter at have fulgt finalisternes prøver søndag middag, blev resten af eftermiddagen brugt på lidt shopping samt en gang “ægte” svensk aftensmad, som bestod i noget så svensk og eksotisk som en tur på Jensens bøfhus i shoppingcentret “Emporia”, der ligger lige ved siden af Malmø arena.

Søndag aften var det tid til den store åbningsfest for alle delegationer samt akkrediteret presse og fans, arrangeret af Malmø city, region Skåne, SVT samt EBU.
Den officielle del af festen – for delegationerne – blev afholdt i Operahuset i Malmø. En rød løber dannede rammerne for pressens helt store fotoseance og for offentlighedens tiljubel af årets deltagere.

Foto: EBU

En af aftenens helt store omdrejningspunkter var danske Emmelie. Faktisk var der så meget bud efter Emmelie, at det tog hende 3 kvarter at gå de ca. 70 meter op af den røde løber.

“Jeg synes det er helt vildt sjovt, og folk er meget positive. Der er mange, der gerne vil snakke med én og have taget billeder. Det var en god oplevelse”, fortæller Emmelie til dr.dk/grandprix, da hun endelig når indenfor i Operaen.

På samme tid var Euroclub åben for presse- og fanakkrediterede og her var Sverige i lighed med den sanmlede nordiske delegation igen meget opmærksomme på at passe på os fans og ikke lede os i nogen form for alkoholfristelse – i alt fald kiggede damen i entreen på vores akkrediteringskort, hvorefter hun lagde de drikkebilletter, som hun havde i hånden, ned i tasken igen og smilende ledte os videre. Ja lad pressen om at have tømmermænd – de bliver jo alligevel betalt for at være her 😉
Så vi måtte igen i baren til de fantastiske svensk alkoholpriser 🙂
Euroclubben er RIGTIG stor i år og ikke som den minimale club, som Oslo havde valgt i 2010. Her er bl.a. et auditorium med en gigantisk skærm, der de første dage viste prøverne og igår sendte live fra åbningsfesten. Desuden er der et gigantisk dansegulv, et afslapningsrum med sofaer, et rum som i dagens anledning blev benyttet til at servere mad for presse og fans.
Mens vi ventede på af kunstnerne ankom fra operaen, blev der spillet masser af Eurovision-musik og lokalerne blev mere og mere fyldte – primært med pressefolk.
Herunder er et udpluk af de billeder, som vi tog i løbet af aftenen.

Software developer and grunt level contributor at good-evening-europe.dk. If something is burning or words are spelled wrong, it will be his fault.

Translate »