News Ticker

Pressecentret på finaledagen

I dag har vi så tilbragt vores tid i pressecentret, i den del der normalt er forbeholdt personer med Presse-akkreditering. Grundet tekniske problemer med de “små” skærme ude i fan lobbyen, har vi alle fået lov at sidde herinde og se prøver. Det indebærer også at man kan luske sig til at snuppe sig en kage og en kop kaffe. Eller et krus fyldt med kager hvis man er til den slags.

Det er nu en lettelse at kunne sidde og se finalen på en skærm der ikke er 1 sekund bagud og knapt kan overdøve ens egen vejrtrækning. Til gengæld savner jeg nu lidt sofaerne fra lobbyen, meeen storskærm slår sofa til enhver tid.

Software developer and grunt level contributor at good-evening-europe.dk. If something is burning or words are spelled wrong, it will be his fault.

Translate »