News Ticker

Amaury Vassilli anholdt for brug og besiddelse af Cannabis

Den franske tenor og tidligere Eurovision-deltager (og floppende vinderfavorit) Amaury Vassili, som i 2011 repræsenterede Frankrig med “Sognu”, blev forleden arresteret for brug og besiddelse af cannabis. Det afslører den franske nyhedskanal LCI.

“Blev overrasket over omfanget af en ID-kontrol. Det er korrekt, at jeg røg en ulovlig smøg. Undskyld mig….”, udtaler Amaury på sin Twitter-profil.

Efter han er løsladt, har han udtalt sig i et interview, som du kan høre herunder (på fransk).

I interviewet indrømmer Amaury at han ryger en joint i ny og næ. Han synes ikke der er noget forkert i det, da det ikke er et af de hårde stoffer, men gør at han kan slappe af.  Fra episoden har han lært at leve sit privatliv mere privat.

Han kommenterer endvidere på detaljerne i pressen, om præcis hvor mange gram han var i besiddelse af og fastslår, at det var en meget lille mængde.

Amaru_Twitter_Canabis

Han havde drukket, men var bestemt ikke fuld og var fuldt ud i stand til at udtale sig og vidste hvad, han talte om.
Han finder det derfor underligt at læse, hvordan han skulle have modsat sig anholdelse og råbt af politiet, når han kun havde talt fornuftigt med dem uden at hæve stemmen.

 

Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (Oslo 2010, Malmø 2013, Copenhagen 2014, Vienna 2015, Stockholm 2016 and Kiev 2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
From Vejle, Denmark.

Translate »