News Ticker

Sådan skulle “Gravity” have set ud i Malmø

 Ukrainske Zlata Ognevich sang sig til en 3. plads i årets konkurrence med den eventyrlige sang “Gravity”. Traditionen tro fulgte der et helt fantastisk sceneshow med sangen. Det ukrainske team havde bl.a. hentet den ukrainsk fødte Igor Vovkovynski ind fra USA, som med sine 2 meter og 42 centimeter tilførte bidraget ekstra magi, da han på bedste eventyrmanér løftede den lille, smukke Zlata ind på scenen.

 

Men sceneshowet var ikke det, som Ukraine oprindeligt havde i tankerne. Hvert år sender tv-stationerne nemlig en video til værts-tv-stationen, som viser, hvorledes de gerne vil have deres sceneshow til at se ud. Videoen indeholdt et show, som ligner det Zlata fremførte i programmet “Ukraine’s got talent” med specielle kamera- og 3d-effekter. Se bl.a. slutningen på videoen, som viser helt enestående flotte effekter. Af en eller anden grund blev næsten alle disse effekter afvist af arrangørerne og Ukraine måtte sende et nyt oplæg.

 

Var Emmelie’s sejr mon kommet i fare, hvis Ukraine havde fået deres vilje i Malmø? Døm selv….
Se showet herunder og sammenlign med den endelige performance fra Malmø længere nede på siden.

Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (2010, 2013-2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
From Vejle, Denmark.

Translate »