News Ticker

Azerbaijansk Eurovision-vinder aktuel med ny musikvideo

  Den ene halvdel af duoen Ell og Nikki, som i 2011 sejrede i Eurovision Song Contest med Running Scared, den azerbaijanske sanger Ell (Eldar) er nu aktuel med en splinterny musikvideo til hans nye single “The one”.

  Efter sejren har Eldar og Nikki turneret rundt i Europa og optrådt med deres vindersang. I 2012 var Ell blandt de professionelle juryer ved dansk Melodi Grand Prix. Samme år udgav han singlen “Birlikda nahayat” (“At last together”) og var senere én af værterne ved Eurovision Song Contest i Baku.

  Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
  Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (Oslo 2010, Malmø 2013, Copenhagen 2014, Vienna 2015, Stockholm 2016 and Kiev 2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
  From Vejle, Denmark.

  Translate »