News Ticker

Krista “Ding Dong” Siegfrids tilbage i en helt ny stil

Finland var i år repræsenteret af Krista Siegfrids og sangen “Ding Dong”. Krista gav den hele armen i Malmø med masser af fest, farver, kostumer og en enorm energisk personlighed uanset om hun var på scenen eller udenfor.

Væk er nu hele cirkusset og i Kristas nye video får vi en sårbar og afdæmpet Krista at se.  “Can you see me now” viser også nye sider at Krista’s flotte vokal og må siges at være en oplagt efterfølger til de 2 uptempo hits “Ding Dong” og “Amen”.

 

Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (Oslo 2010, Malmø 2013, Copenhagen 2014, Vienna 2015, Stockholm 2016 and Kiev 2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
From Vejle, Denmark.

Translate »