Agnetha Fältskog: Mulig ABBA-genforening i 2014

I 2014 har den legendariske svenske popgruppe Abba 40 års jubilæum og i den forbindelse kan en genforening komme på tale, det siger Agnetha Fältskog i et interview med den tyske avis Welt am Sonntag.

I 1974 vandt gruppen Eurovision Song Contest med klassikeren “Waterloo” og endte med at blive en af verdens bedst sælgende popgrupper med evergreens som Mamma Mia, Dancing Queen og Super Trouper og mere end 380 millioner albums solgt på verdensplan.

Advertisement

“Selvfølgelig er det noget, vi tænker på. Der er planer om at gøre noget for at markere jubilæet på en måde. Men jeg kan ikke på nuværende tidspunkt sige, hvordan det kommer til at foregå”, siger den 63-årige sangerinde til den tyske avis.

Agnetha Fältskog dannede i 1972 Abba sammen med Björn Ulväus, Benny Andersson og Anni-Frid Lyngstad.

Læs også: Agnetha Fältskog er tilbage

Abbas sidste album The Visitors udkom i 1982. Agnetha Fältskog har i år haft stor succes med sit nye album og især singlen “When you really love someone”.

Det kunne være fantastisk med en genforening og måske en gæsteoptræden ved Eurovision Song Contest i København? Vi krydser fingre og fejrer ABBAs jubilæum på forskud med vindersangen fra 1974 fra Brighton i England.