News Ticker

Margaret Berger ude med ny video til det amerikanske marked

Den norske sangerinde Margaret Berger, som i Malmø sikrede sit hjemland en flot 4. plads med sangen “I feed you my love” blev efterfølgende signet af det stjernespækkede pladeselskab Ultra records, som bl.a. huser navne som Armin van Buuren, Tiësto, Calvin Harris, David Guetta og Avicii.

I den forbindelse har Margaret nu lavet en ny video, som skal benyttes på det amerikanske marked. Videoen er i sort/hvid, men der er ikke sket nogen ændringer med sangen. Du kan se videoen nederst på siden.

Margaret er i øvrigt ikke den eneste artist fra årets norske Melodi Grand Prix, som er blevet spottet ude i verden. 16-årige Adelen, som sluttede på 2. pladsen i Norge med “Bombo”, blev i sommers signet af selveste Simon Fuller, som også står bag navne som Victoria og David Beckham, Carrie Underwood og Jennier Lopez.

Vi ønsker Margaret og Adelen alt mulig held og lykke og håber på et gennembrud i USA!

Her er den nye video til “I feed you my love”

Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (2010, 2013-2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
From Vejle, Denmark.

Translate »