News Ticker

Ilse DeLange og Waylon afsløret som Hollands repræsentanter

Som vi og en del andre fanmedier har tidligere har afsløret, så blev Ilse DeLange idag afsløret som Hollands repræsentant i København. Med sig får hun Waylon og de to udgør tilsammen country duoen Common Linnets.

Det skete ved et særligt pressemøde i Wisseloord Studios i Hilversum , som blev afholdt af den hollandske tv-station TrosAvros i dag. Hermed kender vi navnet på den femte artist til Eurovision Song Contest 2014 på Refshaleøen.

Læs også: ESC 2014 – Rygtebørsen

Holland har valgt Common Linnets internt, som det også var tilfældet i 2013, hvor stjernen Anouk med stor succes blev valgt til at repræsentere landet.

6 albums bag sig

Ilse er 36 år og blev for alvor kendt i Holland, efter hun indspillede country albummet “World of hurt” i Nashville i 1998. Hun udgav herefter 6 engelsk-sprogede  albums, som toppede hitlisterne i hjemlandet og er nu en af de 4 dommere i “The Voice of Holland”.

Hun har sunget siden hun som 8-årig vandt flere konkurrencer som playback-sangerinde og d. 25 October i år udgav hun sit opsamlingsalbum “After The Hurricane”. Rygtet har derfor gået på, at at hendes Eurovision-bidrag kunne være en af de 4 nye sange på albummet, altså “Blue Bittersweet”, “I’ll Know”, “When It’s You”, eller “Turn Around”.

I københavn skal Ilse synge sammen med Waylon, hvis rigtige navn er Willem Bijkerk. De har kendt hinanden siden de lavede musik sammen som teenagere.

“Eurovision Song Contest var noget, vi individuelt havde overvejet. Men dette joint venture er så fantastisk, at vi besluttede at gå til det som en duo. Jeg kan ikke vente til vi står på scenen! Som barn var Eurovision Song Contest en tradition i vores familie, og jeg føler mig så beæret, udtaler Ilse DeLange til eurovision.tv.

Holland debuterede i Eurovision Song Contest startår 1956 og landet har vundet konkurrencen 4 gange (1957, 1959, 1969 og 1975).

Anouk repræsenterede Holland i Malmø og opnåede en flot 9. plads i finalen.

 

Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (2010, 2013-2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
From Vejle, Denmark.

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Good Evening Europe » ESC 2014: 37 lande deltager i København

Comments are closed.

Translate »