News Ticker

Billetsalget i gang – Finalen udsolgt i denne omgang!

Fredag formiddag lød startskuddet til billetsalget forud for Eurovision Song Contest 2014. En tredjedel af billetterne var sat til salg idag og MEGET hurtigt var finale-billetterne revet væk. 9 minutter efter billetsalget var i gang, havde Billetlugen lavet en update, som fortalte brugerne at der var meget få finale-billetter tilbage.

Allerede kl. 11.15 kunne Billetlugen melde udsolgt til den første omgang af finale-billetter. Omkring en time senere kunne de også melde udsolgt til familie- og juryshowsene til finalen.

Fortvivlede fans, som ikke nåede at få en billet i denne omgang, kan dog se frem til endnu 2 billetsalg. Der kommer flere billetter til salg, også til finalen. Det sker den 31. januar 2014 og igen i april.

Det er muligt at skrive sig på en venteliste på billetlugen.dk/eurovision. Det gælder også for de to semifinalerne og familie- og jurysemifinalerne, efterhånden som de bliver udsolgt.

Hvis du står på ventelisten, får du besked, inden næste omgang billetter sættes til salg 31. januar. Og du får adgang til et såkaldt “førsalg” af et en begrænset antal billetter billetter til de enkelte shows.

Det er stadig muligt at købe billetter til semifinalerne – og til jury- og familieshowene forud for semifinalerne.

Billetlugen_q

Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (2010, 2013-2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
From Vejle, Denmark.

Translate »