News Ticker

Her er de 3 finalister i Frankrig

  Frankrig har i år valgt en mini-finale med kun 3 deltagere og har for nyligt offentliggjort navene på de 3 artister, som er med i kampen om at repræsentere Frankrig i København:

  Du kan læse en lille introduktion til de 3 artister og deltage i vores poll om hvem, du synes der skal repræsentere de franske farver i København.

  Artist 1: Destan

  Destan er en fransk drengegruppe som består af Dean, Gillian og Quentin. Deres første single kom i sommers med sangen “Vole” og man fristes vel lidt til at give dem kælenavnet “Une Direction” 😉

  Artist 2: Joanna

  Joanna med det borgerlige navn Joanna Lagreve er artist og foratter, som udover popmusikken også har erfaring med musicals. I 2009 hittede hun med sangen “L’école des duplicatas”.

  Artist 3: Twin Twin

  Twin Twin er kendt for et gennemført kaos af  både visuelle og musikalske stilarter og referencer. Fransk TV beskriver dem som en kur mod dårligt humør. Det får man et eksempel på her i sangen “Be My Side”.

   

  Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
  Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (Oslo 2010, Malmø 2013, Copenhagen 2014, Vienna 2015, Stockholm 2016 and Kiev 2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
  From Vejle, Denmark.

  Translate »