News Ticker

20 bidrag er klar til finalen i Ukraine

Efter en casting i går, har den ukrainske tv-station NTU nu valgt at offentliggøre de 20 artister, som vil dyste om den gyldne billet til København og retten til at repræsentere Ukraine ved Eurovision Song Contest 2014.

Opdateret d. 18/12/2013.

Herunder findes du startrækkefølgen for den ukrainske finale. Nederst i artiklen kan du se de videoer, der allerede nu ligger på Youtube. Vi opdaterer løbende. Del gerne links med os i kommentarfeltet herunder.

 1. Anna-Maria Anna-Maria – “5 Stars Hotel”
 2. Roman Polonskij – “Wanted Dead Or Alive”
 3. ULI RUD – “Tswetok (Flower)”
 4. Marietta – “It’s My Life”
 5. Stas Shurins – ”Why”
 6. Anatoli Shparyov – “Waiting For You”
 7. Nataliya Valevska – ”Love Makes You Beautiful”
 8. Lissa Wassabi – ”No Fear”
 9. Volodymyr Tkachenko – “Buty Tam De Ty (To Be Where You Are)”
 10. Shanis – “Moya Dusha (My Soul)”
 11. Victoria Petryk – ”Love Is Lord”
 12. Evgen Litvinkovych – ”Strelyanaya Ptitsa (Wounded Bird)”
 13. NeAngely – “Courageous”
 14. Illaria – “I’m Alive”
 15. Tetyana Shyrko – “Let Go”
 16. Tania BerQ – ”Believe Me”
 17. Maria Yaremchuk – “Tick-Tock”
 18. Victor Romanchenko – “Na Krayu Propasti (On The Brink Of The Abyss)”
 19. Anna Hodorkovska – “Yesli Yest Lyubov (If There Is Love)”
 20. Denis Lyubimov – ”Love”

Hvis du har fulgt lidt med i de nationale finaler, så vil en del navne få en klokke til at ringe.  Tetyana Shyrko og  Mariya Yaremchuk  deltog ligeledes i 2013, Marietta i 2012 og 2013, Shanis  i 2010,2011 og 2012 og NeAnhely fra 2007.

Sidstnævnte stiller med en sang, som allerede har været fremme på diverse sociale medier i et stykke tid. Den har vakt ekstra interesse her i de skandinaviske lande og blandt fans af både Melodifestivalen, Army of Lovers og Gravitonas. “Corageous” er nemlig skrevet af ingen ringere end Alexander Bard. Til dem, der ikke kender ham, så er han en populær svensk sanger, sangskriver og musikproducer og ikke mindst kendt for 90’er hits som “Crucified” og “Obsession” som en del af Army of Lovers.

Et andet kendt navn er Viktoriya Petryk, som var Ukraines repræsentant i  JESC 2008, og storesøster til Anastasiya, som vandt JESC i 2012. Viktoriya er for nylig fyldt 16 og må derfor stille op i Eurovision Song Contest.

 

Finalen finder sted d. 21. december i Kiev.

Videoer

Flere videoer ligger allerede nu på Youtube

 

Software developer and grunt level contributor at good-evening-europe.dk. If something is burning or words are spelled wrong, it will be his fault.

2 Trackbacks & Pingbacks

 1. Good Evening Europe » Ukraine vælger endnu en kvindelig artist til København
 2. Good Evening Europe » ESC 2014: 37 lande deltager i København

Comments are closed.

Translate »