News Ticker

Ruth Lorenzo afslår BBC: Vil kun repræsentere Spanien

  Den spanske TV-station TVE har stadig ikke løftet sløret for, hvem der bliver deres repræsentant i København til foråret, men rygterne kører og ét navn bliver ved med at dukke op – Ruth Lorenzo. I sidste uge var hun ude på de sociale medier og bekræfte sin interesse i at deltage i Eurovision og i dag afslører hun i et interview med det spanske medie “elcorteingles.es”, at hun har modtaget en formel invitation fra det engelske tv-selskab BBC med henblik på at repræsentere Storbritannien i Eurovision til næste år. Læs hele interviewet her.

  Læs også: ESC 2014: Rygtebørsen

  Den spanske sangerinde, som blev kendt i Storbritannien efter sin deltagelse i X-Factor, sagde i gårsdagens interview:

  “Det er sandt, at jeg har modtaget en formel invitation fra BBC i år til at repræsentere Storbritannien”.

  Hun fortalte endvidere, at hun også tidligere har fået en invitation til at deltage i den irske udvælgelse for nogle år siden.

  I interviewet gjorde Ruth det dog klart, at hendes hjerte banker for hjemlandet Spanien. Hun vil gerne deltage i Eurovision, og selvom hun må erkende, at hun er mere kendt i Storbritannien, så er hun kun interesseret i at deltage for Spanien:

  “Jeg er ikke i tvivl. Hvis jeg deltager i Eurovision – dette år eller et andet – så bliver det med det spanske flag, som jeg kender og elsker”.

  Så er budskabet sendt afsted til Spansk tv. Her på G.E.E. håber vi, at Spanien lytter og træffer det valg, som kunne sende landet væk fra bundstriden i København. Ruth’s nye single “Love is dead” er et virkeligt stærkt nummer, som godt kunne sende Ruth i Top 10?

  På de sociale medier er der gang i spekulationerne, som ikke er blevet mindre af, at Ruth’s nye single nu også er tilgængelig på Youtube i en speciel “Eurovision-version” på 3 minutter. Adskillige Youtube brugere har meget positive kommentarer og skriver, at sangen ville være perfekt til Eurovision.

  Lyt til “Love is dead” herunder og skriv også gerne dine kommentar i kommentarfeltet herunder 🙂

  Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
  Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (Oslo 2010, Malmø 2013, Copenhagen 2014, Vienna 2015, Stockholm 2016 and Kiev 2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
  From Vejle, Denmark.

  4 Trackbacks & Pingbacks

  1. Good Evening Europe » Spanien: TVE afslører sine planer d. 15/1
  2. Good Evening Europe » Spanien: Ruth Lorenzo fortolker Lady Gaga-hit!
  3. Good Evening Europe » Hør de 5 spanske bidrag
  4. Good Evening Europe » Spanien: TV-seerne stemte Ruth Lorenzo til tops!

  Comments are closed.

  Translate »