News Ticker

Ovi om ESC-bidrag: “Jeg bringer trofæet hjem til Bukarest”

Et af dagens store samtale-emner blandt fans på de sociale medier, har været Ovi & Paula’s mulige comeback til Eurovision Song Contest 2014. Ovi præsenterede igår aftes en teaser på hans og Paulas nye sang “Miracle” i en video, der indeholdt både rumænsk flag, ESC 2014 grafik og teksten “We are coming”.

Læs også: Rumænien 2014: Comeback til Ovi & Paula Seling i København?

Her til aften bekræftede Ovi overfor os på Good-evening-europe.dk, at bidraget ikke er internt valgt, men skal konkurrere i den rumænske finale.

Bidrag med dansk islæt

I en artikel i libertatea.ro lover Ovi, at han bringer Eurovision-trofæet hjem til Bukarest.

Ovi, som har norsk statsborgerskab mener, at det er positivt for bidragets chancer, at Eurovision Song Contest næste år afholdes i et skandinavisk land, idet hans pladeselskab er fra Skandinavien og han derfor håber på god PR.

Sangen “Miracle” er skrevet af Ovi selv i samarbejde med den dansk/palæstinensiske sangskriver, instrumentalist, sanger og producer Phillip Halloun, som vi bl.a. kender fra Dansk Melodi Grand Prix 2012, hvor han sang “Baby love me” sammen med Emilia.

Ovi mener selv, at han har skrevet en sang på samme niveau som bidraget fra 2010 “Playing with fire” og efter at have lagt sidste hånd på materialet, er han meget tilfreds med den endelige version af sangen.

I 2010 sluttede Paula Seiling og Ovi på en 3. plads efter tyske Lena og tyrkiske maNga ved Eurovision Song Contest, som blev afholdt i Oslo.

Vi takker Alexandru Busa for hjælp med oversættelse fra rumænsk 🙂

Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (Oslo 2010, Malmø 2013, Copenhagen 2014, Vienna 2015, Stockholm 2016 and Kiev 2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
From Vejle, Denmark.

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Good Evening Europe » Her er bidraget, som skal bringe Eurovision-trofæet til Bukarest

Comments are closed.

Translate »