News Ticker

Se Zlata Ognevich’ flotte show fra JESC i Ukraine

Zlata Ognevich er en kendt og elsket sanger i Ukraine. Derfor var hun også et oplagt valg som vært ved årets Junior Eurovision Song Contest, som i år blev afholdt i Kiev. Udover værtsrollen gav Zlata også et imponerende show, som endnu engang satte en fed streg under hendes enestående vokale evner.

Zlata sluttede i år på en 3. plads i Eurovision Song Contest og har også ved 2 tidligere lejligheder forsøgt sig i den ukrainske udvælgelse. I 2010 blev hun nummer 5, i 2012 nummer 2 og i år snuppede hun altså sejren i sit hjemland.

Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (Oslo 2010, Malmø 2013, Copenhagen 2014, Vienna 2015, Stockholm 2016 and Kiev 2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
From Vejle, Denmark.

Translate »