News Ticker

Tyskland afslører et stærkt finalefelt til “Unser star für Dänemark”

I dag blev 7 ud af 8 artister i den tyske finale “Unser star für Dänemark” annonceret. Finalen afholdes d. 13. marts. De 7 navne er udvalgt af en ekspertkommission, som omfatter medlemmer fra: tysklands største pladeselskaber, tv-stationen NDR og produktionsselskabet Brainpool.
__

Finalister:

  • Das Gezeichnete Ich
  • Madeline Juno
  • MarieMarie
  • Oceana
  • Santiano
  • The Baseballs
  • Unheilig

Den sidste finalist, som bliver et ungt talent, offentliggøres senere. Denne artist findes via en online platform og en efterfølgende koncert. Interesserede har kunnet indsende youtube-videoer med eget materiale eller fortolkninger af andres hits og de bedste kommer til at konkurrere et live show på NDR til februar. Vinderen får et wildcard, som består i den 8. og sidste plads i finalen.

En kort introduktion til de tyske finalister 

Unheilig: Et af Tysklands mest populære bands. De har modtaget adskillige priser og deres album Lichter der Stadt har toppet hitlisterne i både Tyskland, Østrig og Schweiz.

Unheilig på Facebook

—–

Oceana: Har haft et stort hit i Europa med Endless Summer, som var den officielle  sang for EM i fodbold 2012.

Oceana på Facebook

—–

Santiano: En alsidig gruppe, som kombinerer international folkemusik, rock, pop mm. Deres første album album Bis ans Ende der Welt toppede de tyske hitlister og de turnerer i øjeblikket i 60 tyske byer.

Santiano på Facebook

—–

Madeline Juno: 18-årig sangerinde, hvis sang Error blev et stort hit på Youtube, og efterfølgende blev benyttet i årets mest populære film i Tyskland 2013 Fack Ju Göhte.

Madeline Juno på Facebook

—–

Das Gezeichnete Ich: Sanger, komponist og “multi-instrumentalist” fra Berlin, som fik sin TV debut i  “Bundesvision Song Contest 2010”. Til februar kommer hans album.

Das Gezeichnete Ich på Facebook

—–

MarieMarie: Et band, der er kendt for at mixe traditionel harpe og cello-lyd med elektronisk musik under navnet “Folktronic Pop”.

MarieMarie på Facebook

—–

The Baseballs: har haft stor succes i hele Europas og toppet hitlisterne i Finland, Sverige, Norge og Schweiz med deres rock n’ roll sange. Deres cover af Umbrello har f.eks. mere end 20 millioner hits på Youtube.

The Baseballs på Facebook

Software developer and grunt level contributor at good-evening-europe.dk. If something is burning or words are spelled wrong, it will be his fault.

Translate »