News Ticker

Fanmedie: Ny kommerciel tv-station tilbyder sig i Serbien

  Det ser nu en smule lysere ud for en serbisk deltagelse i Eurovision Song Contest i København.

  En ny kommerciel tv-station, som netop er gået i luften, er nu ude med at tilbud om at stå for den nationale udvælgelse og vise showet, efter at at landets officielle tv-station RTS har trukket sig af finansielle årsager.

  “Det vil ikke være første gang, at en kommerciel tv-station står for udvælgelsen af et lands Eurovision-bidrag. Eurovision er en af de største konkurrencer i verden, set af millioner og det er trist, hvis Serbien går glip af muligheden for at sende en repræsentant”, har NOVA udtalt og tilføjet, at de er villige til at organisere Serbiens nationale udvælgelse og vise showet. Det skriver Eurovision-sitet Oikotimes.

  Nova er ikke medlem af EBU, men der vil være den mulighed, at de kan bistå RTS i at sende et bidrag til København. På samme måde, som Grækenland sendte et bidrag til Malmø tidligere i år. Det skete ved at lade det tidligere græske tv-selskab ERT samarbejde med MAD TV for at få gennemført en udvælgelse.

  EBU har ifølge sitet, givet RTS indtil midten af januar til at afgøre, hvorvidt de deltager i København.

  Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
  Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (Oslo 2010, Malmø 2013, Copenhagen 2014, Vienna 2015, Stockholm 2016 and Kiev 2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
  From Vejle, Denmark.

  Translate »