News Ticker

Armeniens kunstner afsløres nytårsaften

  Den armenske tv-station AMPTV har annonceret, at de vil afsløre navnet på deres internt valgte artist på årets sidste dag, d. 31. december.

  Den armenske tv-station AMPTV har annonceret, at de vil afsløre navnet på deres internt valgte artist på årets sidste dag, d. 31. december.

  Kunstneren præsenteres i et specielt tv-show nytårsaften, hvor han/hun vil synge nogle af sine tidligere hits. Vi får dog ikke præsenteret det armenske bidrag til København nytårsaften. Bidraget vil først blive præsenteret til februar.

  Tidligere på året var der rygter ude om, at den tidligere armenske deltager Sirushu vil repræsentere Armenien i København. Samme rygte var imidlertid ude i 2012, hvor det jo som bekendt viste sig være en and. Men om under en uge kender vi svaret på hvem, der skal repræsentere de armenske farver og bringe Armenien tilbage i toppen af Eurovision Song Contest, efter nedturen i Malmø.

  Læs også: ESC2014: Rygtebørsen

  Armenien blev i år repræsenteret af bandet Dorians, som sluttede på en 18. plads i finalen med sangen “Lonely Planet”.

   

  Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
  Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (Oslo 2010, Malmø 2013, Copenhagen 2014, Vienna 2015, Stockholm 2016 and Kiev 2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
  From Vejle, Denmark.

  Translate »