News Ticker

Frivillige søges til Eurovision Song Contest 2014 i København

Når Eurovision Song Contest til maj afholdes i Købehavn, samles artister og delegationer fra mere end 35 lande i Danmarks hovedstad.

Adskillige organisationer og hundredevis af mennsker er involveret i at realisere ESC 2014 og forberedelserne er i fuld gang. Danmarks Radio tager sig af selve tv-showet, mens Host City Copenhagen bl.a. står for alle events i byen, service til artister og pressen og for frivillige.

Host City Copenhagen søger derfor frivillige til forskellige opgaver. I øjeblikket kan stillingen som frivillig delegationsvært søges og i løbet af januar 2014 åbnes der for tilmelding til øvrige generelle frivilligopgaver.

Som delegationsvært bliver man tilknyttet én af de internationale delegationer bestående af sangere, musikere, tekstforfattere, tv-folk, etc. Jobbet kræver, at man har en stor viden om ESC og København, kan holde mange bolde i luften, håndtere stressede situationer og være særdeles servicemindet og omstillingsparat. Herudover skal man mestre dansk, engelsk og ét delegationssprog flydende.

Som delegationsvært kommer man helt tæt på både stjernerne og deres crew, og følger dem til alle locations, hvilket må være en drøm for enhver Eurovision-fan 🙂

Ansøgningsfrist er 12. januar 2014.

Læs mere her og find ansøgningsskema her.

Software developer and grunt level contributor at good-evening-europe.dk. If something is burning or words are spelled wrong, it will be his fault.

Translate »