News Ticker

Rumænien: Paula Seling & Ovi kæmper for at fjerne lækket sang

Update!

Kort efter den oprindelige artikel, længere nede på siden, var offentliggjort, fik vi imidlertid en besked fra Ovi Jacobsen, som fortalte at sangen, som i skrivende stund ligger på Youtube, ikke er den endelige version og er blevet lækket på ukendt vis. Han bad os samtidigt, om ikke at sprede sangen mere.

Derfor har VI VALGT AT STØTTE OVI OG FJERNE VIDEOEN FRA DENNE ARTIKEL OG ALLE LINKS PÅ DE SOCIALE MEDIER! Vi opfordrer alle andre til at gøre det samme!

På Youtube har en bruger ved navn “Older Tom” uploadet en version, som af Paula kaldes en demo-version, og Ovi beskriver som  den “ikke endelige version” af sangen. Både Paula og Ovi har skrevet kommentarer til videoen på Yotube og bedt “Older Tom” om at fjerne videoen på grund brud på rettighederne. De har samtidigt anmeldt videoen. Det eneste “Older Tom” har fjernet er imidlertid de 2 sangeres kommentarer sammen med alle de negative kommentarer, han har modtaget.

“Older Tom” er i øjeblikket ikke en særlig populær person på Youtube, og adskillige brugere har givet udtryk for deres foragt, for at han ikke fjerner videoen og ikke respekterer rettighederne.

Seneste udvikling er, at “Older Tom” nu har tilføjet demo til sangens titel og gjort den privat, fremfor offentlig. Det er således kun personer, som kender linket, der kan se videoen.

Ovi har tidligere på sin Facebook-profil annonceret, at sangen ville blive offentliggjort i slutningen af denne uge, såfremt TVR’s regler tillader det. Vi håber, at dagens leak ikke kommer til at få konsekvenser for bidraget i den rumænske preselection! Vi har dog fået oplyst fra en rumænsk fan, at TVR blot benytter EBU’s regler.

Ovi_060114

Du kan se et udpluk af de kommentarer, som “Older Tom” har fået med på vejen, herunder:

OlderTom

D. 11. januar er den lækkede sang endelig fjernet fra Youtube-bruger “Older Tom’s” konto.

Oprindelig artiklet, postet d. 10.01.2013

“Miracle” er titlen på den nye sang fra Paula Seling og Ovi, som er skrevet til Eurovision Song Contest 2014. Sangen er nu ude i fuld længde og kan høres neders i artiklen.

Den rumænske finale afholdes d. 1. marts og artister, som ønsker at deltage, kan indsende deres bidrag i perioden fra d. 15. januar til d. 15. februar. Herefter vil en speciel jury evaluere bidragene og udvælge de bedste sange til finalen. Navnene vil blive annonceret d. 20. februar.

Som Ovi tidligere har afsløret på sin Facebook-profil, så vil han og Paula kæmpe for at komme til at repræsentere Rumænien for 2. gang, og med stor sandsynlighed, så sender juryen de 2 populære sangere i finalen d. 1. marts.

—-Video fjernet—–

Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (Oslo 2010, Malmø 2013, Copenhagen 2014, Vienna 2015, Stockholm 2016 and Kiev 2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
From Vejle, Denmark.

1 Comment on Rumænien: Paula Seling & Ovi kæmper for at fjerne lækket sang

  1. Mac Allan // May 9, 2014 at 12:14 am //

    Halo my son, I was very happy to see you last night at Danish Television
    All my best wishes to you for Saturday Night in Copenhagen

    Your old Papa

2 Trackbacks & Pingbacks

  1. Good Evening Europe
  2. Good Evening Europe » Her er bidraget, som skal bringe Eurovision-trofæet til Bukarest

Comments are closed.

Translate »