News Ticker

Fanmedie: Spanien’s TVE afslører sine planer d. 15. januar

  Der har sjældent været så mange spekulationer og rygter omkring årets spanske Eurovision kunstner. Både spanske og internationale Eurovision-fans har været i det høje gear i lang tid, men nu er der udsigt til at spekulationerne får en ende.

  Ifølge ESCspain.com vil den spanske tv-station RTVE komme med en udmelding omkring valg af årets kunstner d. 15. januar. Hermed forventes det, at vi får svar på om kunstneren er internt valgt eller Spanien i år vælger en finale af en slags.

  Især den spanske sangerinde Ruth Lorenzo har tiltrukket sig opmærksomhed forud for Eurovision 2014. Fans af Ruth Lorenzo har kørt massive kampagner for den unge, talentfulde sangerinde og der har bl.a. været afholdt en TT, hvor Twitter-profiler udsendte tweets med forskellige Ruth Lorenzo-relaterede hashtags, f.eks.  #RuthLorenzoAEurovision og samtidigt tweetede det samlede udsendte antal tweets 🙂

  Ruth Lorenzo afslår BBC-tilbud – vil kun repræsentere Spanien

  Ruth har deltaget i den engelske version af X-Factor i 2008, og har afholdt små koncerter i London og Madrid. Hun sluttede på en 4. plads i X-Factor og udsendte efterfølgende singlen “Burn”, som kom på hitlisterne i Spanien.

  Ruth har selv udtrykt interesse i at repræsentere Spanien i Eurovision, og har endda afsløret, at hun har modtaget en officiel invitation fra det britiske BBC, som hun har afslået, fordi hun kun er interesseret i at repræsentere sit fædreland Spanien.

  Læs også: Spanien: Ruth Lorenzo bekræfter interesse i Eurovision & Ruth Lorenzo afslår BBC: Vil kun repræsentere Spanien

  BBC nægter – intet kendskab til invitation

  Den irske Eurovision-side Eurovisionireland.net hævder i den forbindelse at have talt med en “insider” hos BBC, som benægter, at TV-stationen skulle have inviteret Ruth og at der i øvrigt ingen beslutninger er truffet omkring årets britiske bidrag. Om udmeldingen skyldes et såret ego hos  BBC eller Ruth har misforstået tingene, er uvist.

  Spansk avis: Spanien afholder online finale i år

  Det spanske medie elcorteingles.es, som afslørede ESDM forud for den officille  præsentation af spansk tv sidste år, er igen  i år ude med en nyt forud for den officielle afsløring d. 15. januar. De skriver, at TVE i år har valgt en online afstemning og modtager bidrag frem til d. 15. januar.

  Ifølge elcorteingles.es, så har Ruth Lorenzo været med i overvejelserne som potentiel kunstner, men hun blev droppet på grund af hendes manglende popularitet i Spanien. Dette på trods af en solid opbakning fra fans, eksperter m.fl.

  Spanien sluttede på 25. pladsen i finalen i Malmø sidste år.

  Ruth Lorenzo’s seneste single “Love is dead”, som mange fans gerne ser som Spaniens bidrag 2014. Vi tilslutter os og deler den smukke sang.

   

  Software developer and grunt level contributor at good-evening-europe.dk. If something is burning or words are spelled wrong, it will be his fault.

  Translate »