News Ticker

Her er bidraget, som skal bringe Eurovision-trofæet til Bukarest

Vi har skrevet en hel del om Paula & Ovi’s sang “Miracle”, som hvis alt går efter planen, skal deltage i den rumænske finale med sangen “Miracle”. Sidste frist for at indsende bidrag er d. 15. februar og finalen afholdes d. 1. marts.

Efter hårdnakkede rygter og flere måneders hints fra de 2 sangere, så præsenterede Ovi d. 12. december en teaser på hans og Paulas nye sang “Miracle” i en video, der indeholdt både rumænsk flag, ESC 2014 grafik og teksten “We are coming”. Vi spurgte på det tidspunkt Ovi til planerne med “sangen” og han afslørede, at han og Paula skulle deltage i den rumænske finale og ikke var internt udvalgte, som mange fans ellers gættede på.

Læs også: Comeback! Paula Seling & Ovi deltager i den rumænske finale

Fredag i sidste uge kunne man ikke nærme sig hverken Twitter eller Facebook, uden at læse om det, alle troede var Paula og Ovi’s release af den fulde version af “Miracle”.

Youtube-videoen viste sig senere at være en ufærdig lækket version, lagt ud af en småtosset Eurovision-fan, som for en dags tid formåede at samle en stor del Eurovision-verdenens opmærksomhed mod sig. Det var dog langt fra positiv opmærksomhed, og mange fans gjorde sammen med Paula og Ovi en stor indsats for at få “Older Tom” til at fjerne videoen – på Ovi’s anmodning. Det eneste, der blev fjernet var imidlertid Paula og Ovi’s kommentarer samt alle de negative kommentarer henvendt til “Older Tom”, som i øvrigt besvarede de 2 sangeres kommentarer med lange filosofiske overvejelser og teorier.

Læs også: Rumænien: Paula Seling & Ovi kæmper for at fjerne lækket sang

Ovi lovede i den forgangne uge, at vi ville få den fulde version præsenteret i denne uge i en lyrics-video. Den blev offentliggjort på Paula’s Youtube profil tidligere idag og du kan høre herunder:

 

Paula & Ovi skal bringe trofæet hjem til Bukarest – med dansk hjælp

Paula & Ovi repræsenterede Rumænien i 2010 med “Playing with fire”, som opnåede en 3. plads i Oslo efter Tyskland og Tyrkiet. Sangen blev belønnet med det andet højeste antal points i Rumæniens Eurovision-historie med 162 points.

Den ene halvdel af duoen, Ovi Jacobsen, mener selv, at han har skrevet en sang på samme niveau som bidraget fra 2010 “Playing with fire” og efter at have lagt sidste hånd på materialet, er han meget tilfreds med den endelige version af sangen. Det udtalte han sidste år i et interview til ibertatea.ro.

Læs også: Ovi om ESC-bidrag: “Jeg bringer trofæet hjem til Bukarest”

“Miracle” er skrevet af Ovi selv i samarbejde med den dansk/palæstinensiske sangskriver, instrumentalist, sanger og producer Phillip Halloun, som vi bl.a. kender fra Dansk Melodi Grand Prix 2012, hvor han sang “Baby love me” sammen med Emilia. Så der er altså også et dansk islæt i den nye sang, som der er høje forventninger til. Ovi lover nemlig i samme artikel at bringe Eurovision-trofæet hjem til Bukarest med “Miracle”.

Bedømt ud fra de mange positive udmeldinger fra fans, ja så er der store chancer for at det bliver til Comeback til Paula & Ovi i Eurovision Song Contest, og “miraklet” er bestemt også muligt. Mange fans taler allerede nu om Bukarest 2015! Vi er 100% ENIGE og “Miracle” indtager den øjeblikkelige og absolutte 1. plads i 2014 hos team G.E.E. 🙂

Du kan se en række kommentarer til videoen herunder:Youtube_Miracle_150114

 

Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (Oslo 2010, Malmø 2013, Copenhagen 2014, Vienna 2015, Stockholm 2016 and Kiev 2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
From Vejle, Denmark.

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Good Evening Europe » Paula & Ovi’s Miracle vinder efter gyser-finale!

Comments are closed.

Translate »