News Ticker

Dansk ugeblad : Wildcard til Sonny Fredie-Pedersen i DMGP?

DR har endnu ikke offentliggjort de 10 deltagere ved årets danske Melodi Grand Prix og heller ikke afsløret datoen, hvor vi får stillet vores nysgerrighed. Men nu er HER&NU ude med en nyhed! I går skrev ugebladet på deres hjemmeside, at Sonny Fredie Pedersen vil være at finde blandt deltagerne.

Den 27-årige danser og sanger skulle ifølge ugebladet have fået et såkaldt Wildcard af DR og han har de sidste par uger arbejdet hårdt i studiet for at få sangen på plads. Sonny har forladt de hjemlige himmelstrøg og farmand Mickey Fredie-Pedersens danseskole og har de sidste 5 år arbejdet i Los Angeles. Her har han blandt andet medvirket som danser ved Oscar-uddelingen.

“Jeg har arbejdet på stort set alle de største tv-shows. X Factor, America’s Got Talent og American Idol som koreograf og danser. Så den mølle har jeg været igennem. Der, hvor jeg er nu, begynder jeg mere at få solistjob, som dét jeg har i Dancing With the Stars”, har han fortalt MetroXpress.

Hverken Sonny Fredie Pedersen, hans far og manager Mickey eller DR har villet af- eller bekræfte nyheden.

“Vi har ingen kommenterer vedrørende eventuelle medvirkende før den officielle offentliggørelse. Vi regner med snart at kunne melde en dato for offentliggørelsen ud”, siger underholdningsredaktør på DR1, Rasmus Ladefoged til HER & NU.

Herunder genhør med Sonny, som sammen med sin søster Gigi synger “I wish” fra albummet “Sonny vs. Gigi”.

Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (Oslo 2010, Malmø 2013, Copenhagen 2014, Vienna 2015, Stockholm 2016 and Kiev 2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
From Vejle, Denmark.

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Good Evening Europe » Værterne for Dansk Melodi Grand Prix 2014 afsløret

Comments are closed.

Translate »