News Ticker

Pernille Georgi’s nyheder: Er hun med i Dansk Melodi Grand Prix 2014?

DR har endnu ikke offentliggjort navnene på de 10 deltagere ved Dansk Melodi Grand Prix 2014, men allerede nu er de første rygter i gang. I denne uge hævdede HER&NU, at danser og sanger Sonny Fredie-Pedersen er en af deltagerne og at han har modtaget et wildcard fra DR.

Idag opdaterede den ene halvdel af Me & My, storesøster Pernille Georgi, sin Facebook-profil med følgende ord:

“This year is starting amazingly well  3 really good news within 2 weeks! that MUST be a first!
Can´t wait to share it with you all! ALWAYS keep believing there is something great waiting for you around the corner!”

PernilleGeorgi_FB

I denne Eurovision-sæson, kan man naturligvis ikke lade være med at tolke lidt på sådan en update.

Vores gæt er, at Pernille måske har fået en sang med i dansk Melodi Grand Prix 2014.  Især sætningen “Can’t wait to share it with you” leder tankerne i den retning, da hun, såfremt hun er med, endnu ikke må afsløre sin deltagelse.

Pernille er allerede en populær sangerinde hos DR. I 2007 blev hun og søster Susanne’s sang “Two are stronger than one” valgt til Dansk Melodi Grand Prix og sidste år var Pernille en af sangskriverne bag Frederikke Vedels “Jeg har hele tiden vidst det”.

Pernille fortalte sidste år til DR, at hun ikke vil udelukke et comeback helt i front på scenen. “Jeg kunne godt finde på at være med som solist igen. Der er ikke noget federe! Det er så sjovt!” har sangerinden fra den million-sælgende duo udtalt.

Facebook-opdateringen ligner i øvrigt, den som hun lagde ud forud for Dansk Melodi Grand Prix 2013.

PernilleGeorgi_2013

Om det bliver i år, at den 37-årige sangerinde gør comback på DMGP-scenen får vi først opklaret senere på foråret, når DR afslører sine finalister, men vi krydser fingre for at Pernille’s nyhed bringer hende til til Odense d. 8. marts 🙂

Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (Oslo 2010, Malmø 2013, Copenhagen 2014, Vienna 2015, Stockholm 2016 and Kiev 2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
From Vejle, Denmark.

Translate »