News Ticker

Værterne for Dansk Melodi Grand Prix 2014 afsløret

Idag offentliggjorde DR navnene på de 2 værter, som lørdag d. 8. marts skal lede seerne igennem Dansk Melodi Grand Prix 2014.

Der bliver genvalg til Louise Wolff,  bl.a. kendt fra Aftenshowet,  som allerede har været vært ved Dansk Melodi Grand Prix 2 gange tidligere.

Louise får den kendte og elskede børnevært  Jacob Riising ved sin side. Han  har fire gange indtaget værtrollen ved MGP, børnenes Melodi Grand Prix og rykker i år op i de voksnes rækker.

Louise Wolff er født 6. juni 1978 på Frederiksberg. Hun har studeret medievidenskab, men blev aldrig færdig, da hun via praktik på P3 fik fast job samme sted. Hun har blandt andet været vært for Aftenshowet og Sporløs samt for Dansk Melodi Grand Prix i 2012 og 2013.

Jacob Riising er født 14. oktober 1978 og opvokset i Herlev. Han startede i DR i 1999, da han blev vært for P3’s Børneradio og har siden været vært på børneprogrammerne Amigo, Gepetto News og andre programmer på DR Ramasjang – samt for børnenes MGP i 2005, 2008 og 2012-2013.

DR’s underholdningsdirektør Rasmus Ladefoged er glad for valget af de 2 valget og glæder sig til  Dansk Melodi Grand Prix d. 8. marts, for den danske vinder får en unik mulighed for at genvinde Det Internationale Melodi Grand Prix til maj:

“Vi skal finde det hold, der skal forsvare de danske farver og vinde en historisk hjemmebanesejr ved Eurovision”, siger Rasmus Ladefoged.

Man kan stadig få billetter til showet 8. marts og generalprøven 7. marts. Vi har samlet en lang række praktiske oplysninger i en artikel om Dansk Melodi Grand Prix 2014, hvor du også finder link til billetsalget.

Deltagerne til Dansk Melodi Grand Prix er endnu ikke offentliggjort, men ugebladet HER&NU var i denne uge med en nyhed om, at en ung dansk sanger, som mest er kendt for sin dans, skulle have modtaget et wildcard til Dansk Melodi Grand Prix. Læs hvem, det drejer sig om i denne artikel.

 

Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (2010, 2013-2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
From Vejle, Denmark.

Translate »