News Ticker

Frankrig: Videoer med de 3 bidrag

Twin Twin, Destan og Joanna, dyster om at repræsentere Frankrig i København. I programmet Les Chansons d’abord søndag aften, blev årets 3 sange fremført i fuld længde. De franske tv-seere har nu en måneds tid til at beslutte sig for, hvilket bidrag der skal repræsentere Frankrig i København.  Svaret har vi d. 2 .marts, hvor France 3 afslører vinderen.

Efter finalen, har de 3 artister hver udsendt en officiel video. Twin Twin og Destan har valgt Lyrics-udgaven, så er du helt vild med et af de 2 numre, får du nu teksten serveret, så du kan synge de helt rigtige fransk ord 🙂 Joanna derimod har valgt en “traditionel” musikvideo, som hun selv er hovedpersonen i.

Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (Oslo 2010, Malmø 2013, Copenhagen 2014, Vienna 2015, Stockholm 2016 and Kiev 2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
From Vejle, Denmark.

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Good Evening Europe » Frankrig: Joanna i engelsk version af “Ma liberté”

Comments are closed.

Translate »