News Ticker

Irland: Her er årets 5 deltagere i Eurosong

  De 5 artister i den irske udvælgelse er idag afsløret. Det bliver Patricia Roe, Eoghan Quigg, Can-linn, Andrew Mann og Laura O’Neill, som skal dyste om retten til repræsentere de irske farver i København. Du kan læse en kort beskrivelse og høre et af deres tidligere hits herunder. Imorgen afsløres de 5 sange. Se nederst i artiklen.

  Patricia Roe. Veteran i Eurosong-sammenhæng og var tæt på at vinde retten til at repræsentere Irland i både 1992 og 1993, hvor hun tabte til hhv. Linda Martin og Niamh Kavanagh. Patricia skal synge “Don’t Hold On”.

   

  Eoghan Quigg. Blev kendt i X-Factor 2008, hvor han sluttede på 3. pladsen og har efterfølgende både optrådt som sanger og skuespiller. Har haft en mindre rolle i BBC’s sitcom Dani’s House . Han skal synge “The Movie Song”.

   

  Can-linn. Navnet er dannet udfra de irske ord for at “synge sammen”. Gruppen spiller på traditionelle irske instrumenter. Med sig har gruppen forsanger Kasey Smith fra gruppen Wonderland. Can-Linn synger “Heartbeat“.

   

  Andrew Mann. I 2007 faldt Andrew ned fra en 3-etages bygning og var tæt på at dø. Han tilbragte måneder i en kørestol og lægerne var ikke sikre på at han nogensinde ville komme til at gå igen.  Men Andrew ville det anderledes og udgav sit første album “Hidden in Plain Sight” i 2010 and og klarede sig til kvartfinalerne i  The Voice sidste år. Andrew skal synge Battle’s Be Mine”.

   

  Laura O’Neill. Bryllupssanger og nåede til Bootcamps i X-Factor tilbage i 2011. Hun skal synge “You don’t remember me”.

   

  De 5 sange får premiere i The Mooney Show imorgen torsdag.  Du kan lytte med i RTÉ Radio Player imorgen kl. 15.00.

  Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
  Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (2010, 2013-2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
  From Vejle, Denmark.

  1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Good Evening Europe » Irsk vindersang fundet efter skandaløs finale

  Comments are closed.

  Translate »