FYR Makedonien: Her er Tijana’s sang til København

Her til aften afslørede Tijana det bidrag, som hun skal synge i København. Det skete i programmet  The Hit Of The Month, hvor hun både sang en makedonsk og en engelsk version

Tijana fortalte, at valget af bidrag slet ikke var svært, selvom hun havde mere end 50 indsendte sange at vælge imellem. Hendes favoritsange var alle 3 skrevet af Darko Dimitrov og hun valgte den meste rytmiske sang. Hun fortalte endvidere, at hun selv har stor tiltro til sangen og føler sig sikker, når hun synger den.

Advertisement

Tamara Todevska, Tijana Dapčević’s lillesøster afslørede , at hun vil være en del af det makedonske team i København, hvor hun skal fungere som Tijana’s korsanger. Tamara repræsenterede, sammen med Vrcak og Adrian Gadz, Makedonien ved Eurovision Song Contest 2008 med sangen “Let Me Love You”.

Tijana sang hendes bidrag på både engelsk og makedonsk, og MKRTV har endnu ikke bekræftet, hvilken version de sender til København. Den makedonske titel er “Tamu Kaj Sto Pripagam”, som på engelsk er blevet tilTo The Sky”.