News Ticker

Pernille Georgi-sang videre til belgisk semifinale

  Den belgiske udvælgelse til Eurovision Song Contest 2014 er godt i gang. I år byder VRT på ikke mindre end 7 tv-shows. Efter 2 casting-shows, en Second Chance-runde og 3 semifinaler, så er Belgien d. 16. marts parat til at finde sin vinder.

  Efter de 2 casting-shows og en Second Chance opsamlings-runde er afviklet, så er følgende artister parat til semifinalerne.

  Udo Axel Hirsoux Tisha SIL
  Nelson Moraïs Petra Axeela Bandits
  Eva Jacobs Yass Day One 2 Fabiola feat. Loredana

  Semifinale-sang med dansk islæt

  Blandt de 12 kunstnere, der er klar til semifinalerne i Belgien, er Eva Jacobs, som synger sangen “Nothing Is Impossible”. Den er skrevet af ingen ringere end Pernille Georgi, storesøster til Susanne Georgi og den ene halvdel af Me & My – sammen med Mick Lee og Chris ‘Ruff Diamond’ Robinson.

  Me & My fik, som de fleste nok husker, deres gennembrud med sangen “Dub-I-Dub”, der solgte en million eksemplarer på verdensplan og det efterfølgende debutalbum, Me & My, som solgte over to millioner eksemplarer og gjorde Me & My-søstrene til globale mega-stjerner.

  Allerede i 1991 var Pernille og Susanne meget tæt på at komme med i Dansk Melodi Grand Prix. Under navnet SuPer Sisters skulle de have sunget “Med eksprestog til Kina”, men på grund af deres unge alder fik de alligevel ikke lov til at være med. I stedet blev Ulla Bjerre hyret, og da komponisten Ole Bredahl ikke kunne skaffe hende en duetpartner, trådte han selv til. Sangen var lige ved og næsten og sluttede på en 2. plads i 1991.

  Me & My deltog i Dansk Melodi Grand Prix 2007  med sangen “Two are stronger than one”, som dog ikke gik hele vejen. Det gjorde derimod lillesøster Susanne, som i 2009 repræsenterede Andorra med “La teva decisió (Get a Life)”. Me-mySidste år var Pernille igen tilbage i Dansk Melodi Grand Prix, dog ikke som solist. Hun havde skrevet “Jeg har hele tiden vidst det” til Frederikke Vedel.

  Senere på året blev Me & My for en kort stund gendannet. I september var søsterene Georgi nemlig et afkoncert-navene ved 90’er festen på Train i Århus.
  Fans af Pernille, vil også vide, at hun har luftet tanken om et mulig comeback til Me & My i 2014 samt en tour i Japan,  hvor Me & My tidligere har haft stor succes.

  Både Susanne og Pernille har i en årrække skrevet materiale til andre kunstnere og nu har en af Pernille’s sange altså chancen for vinde retten til at repræsentere Belgien i København. Du kan følge med i den belgiske semifinale imorgen aften. (23.02.2014)

  Vi har samlet en række perler fra Susanne & Pernille’s karriere nederst i artiklen og håber, at vi måske igen en gang får de 2 talentfulde søstre at se i Dansk Melodi Grand Prix?

  Her på Good-evening-europe.dk krydser vi fingre for Pernille Georgi’s sang i Belgien og ønsker hende alt mulig held og lykke!

  Fra videoarkivet:

   

  Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
  Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (Oslo 2010, Malmø 2013, Copenhagen 2014, Vienna 2015, Stockholm 2016 and Kiev 2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
  From Vejle, Denmark.

  1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Good Evening Europe » Pernille Georgi-sang parat til finalen i Belgien

  Comments are closed.

  Translate »