News Ticker

Bekræftet! Molly Smitten-Downes synger “Childen of the Universe” for UK

  BBC har her til aften afsløret deres planer for Eurovision Song Contest 2014. Det lykkedes imidlertid ikke BBC at holde på hemmeligheden indtil i aften. BBC’s egen nyheds-side BBC News havde tidligere idag så godt som bekræftet rygtet om Molly Smitten-Downes, som opstod igår aftes.

  Det skete ved optagelserne til videoen, som vises her til aften. Videoen blev optaget på My fair-one i North Audley Street i London og folk på stedet blev bedt om ikke at dele information om optagelserne, og skulle ifølge flere tweets aflevere deres telefon, overtøj og tasker. Det var imidlertid ikke alle, som kunne holde på så stor en hemmelighed, og allerede før optagelserne startede, var der tweets, som afslørede BBC’s planer med @mollysd.

  Molly Smitten-Downes er 26 år gammel og blev sidste år kendt for sangen Strange Alien. Hun vandt prisen for bedste sang ved Best of British Unsigned Music awards sidste år.

  Valget af Molly kan ses som et opgør med BBC’s ret uheldige strategi de senere år, hvor de har trukket tidligere (læs: fallerede) stjerner frem i rampelyset igen. Hverken Blue, Engelbert Humperdinck eller Bonnie Tyler har givet UK den topplacering, som landet efter mange år uden sejr hungrer efter.

  BBC’s executive producer for Eurovision, Guy Freeman udtaler “We took the view that we needed a bespoke, contemporary song, written specifically to suit the conditions of the competition – rather than trying to get lucky with a pre-existing track from an artist.”

  Navnet på Molly’s sang var også lækket på forhånd. Sangen, som hun skal synge i København, har hun selv skrevet og den har titlen “Children of the Universe”.

   

  Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
  Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (Oslo 2010, Malmø 2013, Copenhagen 2014, Vienna 2015, Stockholm 2016 and Kiev 2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
  From Vejle, Denmark.

  Translate »