News Ticker

Odense bød velkommen i “Slagteriet”

Torsdag aften kl. 19.30 startede den officielle velkomstfest i Odenses nye hotte natklub “Slagteriet”.  Solister, korsangere, journalister, fotografer og lokale kendisser tog del i festen, som markerede åbningen på Dansk Melodi Grand Prix 2014.

Udenfor blev gæsterne mødt af en Cult-bil og 2 Cult-piger og ved indgangen var den røde løber rullet ude for de mange musikalske fødder, som i løbet af aftenen mødte op til fest. Der var pindemadder, minikager og champagne på snorlige rækker og en gigantisk skærm over DJ-pulten, som mindede folk om årsagen til deres tilstedeværelse.

Lokalerne, som festen blev afholdt i, er holdt i den oprindelige stil. Som navnet antyder, så har natklubben tidligere været et Danish Crown slagteri og de rå omgivelser er bevaret – med hvide klinker på gulvene og fliser på gulvet.

Kontrasten til stjerneudsmykningen og de mange festklædte mennesker i smoking var derfor stor. Lidt sjovt var det i øvrigt at iagttage den blandede påklædning. Der var glitterkjoler og stilletter, smoking og blankpudsede sko blandet med pressefolk i t-shirts, jeans slæbende på enorme kameraer med objektiver til tusindvis af kroner.

Én af årets deltagere bidragede også til den varierede påklædning, nemlig den kære Glamboy P, som med sit lange lyse hår og 20 cm høje plateau-sko ikke sådan lige forsvandt i mængden.

Der var velkomst fra  flere fronter, bl.a. fra DR’s underholdningschef Jan Lagermand Lundme og by- og kulturrådmand Jane Jegind.

Lidt før kl. 21.30 overtog jetset-dj’en Jean Von Baden DJ-pulten og underholdt et feststemt publikum, hvor også årets deltagere lidt efter lidt begyndte at vise sig. Der var også gensyn med flere tidligere deltagere, bl.a. Jacob Sveistrup, som deltog i Dansk Melodi Grand Prix i 2005.

Herunder får du et lille galleri fra aftenen på Slagteriet. Det er desværre ikke blevet til så mange billeder (af rimelig kvalitet) som ønsket, da lysforholdene bestemt ikke var egnet til hverken fotografering eller videooptagelser.

[flagallery gid=7]

 

Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (2010, 2013-2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
From Vejle, Denmark.

Translate »