News Ticker

Galleri: DMGP-Deltagerne laver Æblekunst på Møntergården

Lørdag formiddag inviterede Odense til æbleparty på Museet Møntergården. Under et gigantisk æble i museets foyer stod årets deltagere klar til at give autografer, tale med fans og presse og designe deres helt egen T-shirt med æblekunst.

Børn og barnlige sjæle kunne få malet ægte æblekinder og i juicebaren var det muligt at vælge et æble og få bartenderen til at brygge et glas frisk juice. En del af dagens æbletema var desuden en afstemning, hvor det fynske Grand Prix-æble skulle kåres. Michael Rune, der er årets eneste fynbo i feltet, signerede vinderæblet.

Vi  tog en masse billeder, som du kan se i galleriet herunder:

Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (Oslo 2010, Malmø 2013, Copenhagen 2014, Vienna 2015, Stockholm 2016 and Kiev 2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
From Vejle, Denmark.

Translate »