News Ticker

Montengro: RTCG afslører Sergej Cetkovic’s bidrag

  I november sidste år afslørede RTCG, at de internt har valgt Sergej Cetkovic til at repræsentere Montenegro i København og i aften fik vi lov til at høre hans bidrag. “Moj Svijet (My World)” er titlen og med den har Sergej annonceret, at hans primære mål bliver at kvalificere Montegro til finalen. Hvis det lykkes for ham, bliver det første gang i landets historie.

  Sergej har selv skrevet musikken og teksten har skrevet sammen mes Emina Jahovic, som deltog i den serbiske finale i 2010. Han har annonceret, at der vil blive udsendt en engelsk version af sangen og at han er i gang med at øve sin engelske accent forud for København. Vi ved dog endnu ikke hvilken version, han vil synge i København.

   

  Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
  Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (Oslo 2010, Malmø 2013, Copenhagen 2014, Vienna 2015, Stockholm 2016 and Kiev 2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
  From Vejle, Denmark.

  1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Good Evening Europe » ESC 2014: Hvad siger bookmakerne?

  Comments are closed.

  Translate »