News Ticker

Premiere på det hollandske bidrag af The Common Linnets

Igår aftes var der premiere på den akustiske version af Hollands bidrag. Idag fulgte så studioversionen af “Calm after the storm”, som blev spillet på Radio 2 i Holland. Sangen synges af The Common Linnets – en duo bestående af Ilse Delange og Waylon.

Ilse er 36 år og blev for alvor kendt i Holland, efter hun indspillede country albummet “World of hurt” i Nashville i 1998. Hun udgav herefter 6 engelsk-sprogede  albums, som toppede hitlisterne i hjemlandet og har desuden været dommer i “The Voice of Holland”.

Hun har sunget siden hun som 8-årig vandt flere konkurrencer som playback-sangerinde og d. 25 Oktober sidste år udgav hun sit opsamlingsalbum “After The Hurricane”.

I københavn skal Ilse synge sammen med Waylon, hvis rigtige navn er Willem Bijkerk. De har kendt hinanden siden de lavede musik sammen som teenagere.

“Eurovision Song Contest var noget, vi individuelt havde overvejet. Men dette joint venture er så fantastisk, at vi besluttede at gå til det som en duo. Jeg kan ikke vente til vi står på scenen! Som barn var Eurovision Song Contest en tradition i vores familie, og jeg føler mig så beæret”, udtaler Ilse DeLange til eurovision.tv.

Holland debuterede i Eurovision Song Contest startår 1956 og landet har vundet konkurrencen 4 gange (1957, 1959, 1969 og 1975).

 

 

Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (2010, 2013-2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
From Vejle, Denmark.

Translate »