News Ticker

Sirusho ude med ny single

Siranush Harutyunyan  bedre kendt som Sirusho er ude med en splinterny single. Titlen er “Antarber Ashkharh” og du kan høre den nederst i artiklen.

Sirusho har selv skrevet musikken, mens teksten er skrevet af Srbuhi Stambolcyan.

Sirusho repræsenterede Armenien i Eurovision Song Contest 2008 med sangen “Qélé, Qélé” og har siden ved flere lejligheden været centrum for vedholdende rygter om comeback blandt Eurovision-fans. Senest i slutningen i 2013, hvor Aram MP3 jo som bekendt blev afsløret som årets deltager.  Samme rygte var imidlertid ude i 2012, hvor det jo også viste sig være en and.

About Mette Christensen (979 Articles)
Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever :-) Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (Oslo 2010, Malmø 2013, Copenhagen 2014, Vienna 2015, Stockholm 2016 and Kiev 2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden. From Vejle, Denmark.
Translate »