News Ticker

Valentina Monetta-klip lækket

  Valentina Monetta er for 3. år i træk San Marino’s repræsentant i Eurovision Song Contest. Den 19. juni 2013 blev det offentliggjort, at Monetta vender tilbage i København og hun skriver sig derfor ind i historiebøgerne sammen med Eurovision-legender som Lys Assia, Corry Brokken og Udo Jürgens.

  I 2012 stod Valentina bag den omdiskuterede “Facebook Uh, Oh, Oh”, som på grund af EBU’s forbud mod kommercielt indhold blev til “The Social Network Song” og sluttede på en 14. plads i semifinalen. Sidste år sang Valentina fanfavoritten “Crisalide (Vola)”, som endte på en 11. plads ved sin semifinale. 

  Om 3. gang bliver lykkens gang for Valentina og San Marino, må tiden vise, men vi kan her tage forskud på hendes bidrag “Maybe”, som først officielt udkommer imorgen, men som allerede (ved en fejl) er delvist lækket . Det er den franske udgave af Amazon, som står bag fejlen.

  SMTV har imidlertid hverken bekræftet, at dette er deres bidrag eller at titlen er “Maybe”.

  Lyt til klippet her.

  VantinaMonetta14_cd

  Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
  Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (2010, 2013-2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
  From Vejle, Denmark.

  1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Good Evening Europe » San Marino: Valentina Monetta synger “Maybe”

  Comments are closed.

  Translate »