News Ticker

Armenien: Aram MP3 præsenterer sin sang

  Fredag aften blev Aram MP3’s bidrag “Never Alone” præsenteret i et specielt program, som blev vist på armensk ARMTV 1 og for resten af verden på eurovision.tv. Både Aram MP3 og sangen er internt valgt.

  Aram Sargsyan, bedre kendt under kunstnernavnet Aram Mp3, er en armensk sanger, skuespiller og komiker. Den 29-årige Eurovison-deltager dimitterede i 2006 fra Jerevans medicinske universitet. Han fortsatte imidlertid af en anden vej og var samme år med til at danne komikergruppen 32 Atam (32 tænder), hvor han ofte parodirede populære sange. Her fik han kælenavnet Aram Mp3. 32 Atam gik i opløsning i 2010, og Aram Mp3 har siden bl.a. fungeret som tv-vært.

   

  Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
  Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (Oslo 2010, Malmø 2013, Copenhagen 2014, Vienna 2015, Stockholm 2016 and Kiev 2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
  From Vejle, Denmark.

  1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Good Evening Europe » ESC 2014: Hvad siger bookmakerne?

  Comments are closed.

  Translate »