News Ticker

Albanien: Hersi præsenterer “One Night’s anger”

Idag kom den engelske version af Albanien bidrag “Zemërimi i një nate” sunget af Hersi Matmuja. På engelsk er den blevet til “One Night’s Anger”.

Hersi Matmuja vandt sidste år den 52. udgave Festivali i Këngës og dermed retten til at repræsentere Albanien i Eurovision Song Contest 2014. Det blev senere annonceret af sangen ville blive oversat til engelsk til København.

 

About Mette Christensen (979 Articles)
Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever :-) Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (Oslo 2010, Malmø 2013, Copenhagen 2014, Vienna 2015, Stockholm 2016 and Kiev 2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden. From Vejle, Denmark.
Translate »