News Ticker

Hør Conchita Wurst’s bidrag “Rise Like a Phoenix”

  Det andet sidste bidrag i årets Eurovision-felt er nu offentliggjort. Østrigs bidrag har fået titlen “Rise Like A Phoenix” og kan høres nederst i artiklen.

  Conchita Wurst (aka Tom Neuwirth), deltog i 2012 deltog i den østrigske finale med sangen “That’s what I am”, hvor han(hun) blev slået på målstregen af Trackshittaz. I år er Conchita Wurst internt valgt og skal forsøge at sende Østrig tilbage i toppen af Eurovision igen.

  Det har ikke været nemt for Østrig de senere år. Vi skal mere end 10 år tilbage for at finde noget, der bare minder om en topplacering. I 2003 sang Alf Poier sig til en 6. plads med “Weil der Mensch zählt” i året, hvor Sertab Erener sejrede med “Everyway that I can”.

  Nu er det op til den skæggede dama, Conchita Wurst at vende op og ned på den statistik. Conchita er  24-år og har altid ønsket sig en karriere indenfor Showbiz. I 2006 var han en del af talentshowet ‘Starmania’, og i 2007 blev han en del af boybandet “jetzt anders!”. Han optrådte for første gang som Conchita Wurst “Die Grosse Chance” i 2011 og  i 2012 var Conchita altså at et mulehår fra at kvalificere sig til Eurovision i Baku.

   

  Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
  Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (Oslo 2010, Malmø 2013, Copenhagen 2014, Vienna 2015, Stockholm 2016 and Kiev 2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
  From Vejle, Denmark.

  1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Good Evening EuropeESC 2014: Hvad siger bookmakerne? » Good Evening Europe

  Comments are closed.

  Translate »