News Ticker

Paula Seling & Ovi: Akustisk version af “Miracle”

Den populære rumænske duo, Paula Seling og Ovi Jacobsen, har udgivet en akustisk version af deres bidrag “Miracle”. Videoen leder tankerne hen på duoens optræden i Oslo, 2010, hvor de 2 sangere sad ved hver deres klaver overfor hinanden. Dance-lyden er erstattet af strygertoner og melodien styres af klaverlyden.

“You have to help us make this a miracle”, siger Paula og uddyber “We have a second chance to offer you the best of us, the best of our music, so it has to be miraculous!” (Eurovision.tv)

Læs også: Se musikvideoen til “Silent Storm”

 

I denne uge er der kommet endnu en version af “Miracle”. Paula & Ovi gæstede TVR1’s “O dată-n viaţă” og sang en unik, folk-udgave af sangen sammen med Orchestra Lăutarii din Chişinău ved dirigent Nicholas Botgros.

 

Software developer and grunt level contributor at good-evening-europe.dk. If something is burning or words are spelled wrong, it will be his fault.

Translate »