News Ticker

Conchita Wurst synger “Rise like a Phoenix” live!

  Fredag aften var der premiere på Conchita Wurst’s “Rise like a Phoenix” på østrigsk tv. Det skete i programmet Dancing Stars.

  Eurovision-bidraget er skrevet af  Charly Mason, Joey Patulka, Ali Zuckowski og Julian Maas.De 4 er udvalgt blandt et stort antal internationalt anerkendte komponister og producere, som den østrigske tv-station inviterede til at indsende et potentielt bidrag til Conchita.

  Valget faldt som bekendt på den storladne, Bond-inspirerede “Rise like a Phoenix”.

  Conchita tager i næste uge på Promotion-tour i Europa forud for Eurovision Song Contest i København. Han vil bl.a. deltage i OGAE Spain’s Euroschlager Party d. 28 marts i Madrid, en special Eurovision koncert d. 29 marts i Riga og til april koncerter i London og Amsterdam.

   

  Software developer and grunt level contributor at good-evening-europe.dk. If something is burning or words are spelled wrong, it will be his fault.

  Translate »