News Ticker

Efter DMGP 2014: Eksklusivt interview med Emilie Moldow

  I en ny artikelserie følger vi op på Dansk Melodi Grand Prix 2014 og giver dig bl.a. svar på, hvad årets deltagere laver i øjeblikket og hvor du kan møde dem fremover.
  Så hvis du – ligesom os – slet ikke har fået nok af de 10 fantastiske artister, så følg med her på www.good-evening-europe.dk i de kommende uger.

  I sidste uge skød vi artikelserien i gang med et eksklusivt interview med Grand Prix-veteranten Bryan Rice, som stod bag sang nr. 1 – ‘I Choose U’. Du kan læse det her.

  Nu gælder det årets yngste deltager, Emilie Moldow, som leverede sang nr. 5 “Vi finder hjem”.

  • Emilie er 16 år gammel, bor i Gentofte
  • Går i 1.g på Gammel Hellerup Gymnasium
  • Håber på at kunne leve af sin musik, når hun er færdig med gymnasiet
  • Deltog i 2011 i børne MGP under navnet Emol sammen med R-B-G med sangen “Vores verden”
  • Har medvirket på rapperen Pede Bs album “Over Askeskyen 2”


  1. Hvordan var det at deltage i Dansk Melodi Grand Prix – også set i forhold til børnenes MGP, som du tidligere har været med i?

  Det var helt fantastisk, og meget overvældende. jeg har mødt så mange fantastiske mennesker og fået en kæmpe oplevelse jeg aldrig vil glemme.

  EMOL_RGB

  Emilie Moldow da hun i 2011 var med i MGP sammen med RBG.

   – Er der en chance for at du vender tilbage en 3. gang i Melodi Grand Prix-sammenhæng?

  Det har jeg ikke tænkt over endnu, men hvem ved hvad fremtiden bringer?

  3. Du sang som den eneste på dansk i DMGP og synger også på dansk sammen med rapper Pede B. Hvad kan dansk, som engelsk ikke kan?

  Dansk kan som mit modersmål udtrykke andre ting end engelsk, og så kan en større målgruppe relatere til teksten og synge med.

  3. Du går til dagligt i 1. g. Hvordan får du din skolegang til at hænge sammen med dit arbejde som sangerinde?

  Jeg sørger for at ligge alle sang-relaterede arrangementer udenfor skoletiden og bruger størstedelen af min fritid på musikken.

  4. Du har tidligere fortalt (til DR), at du håber at kunne leve af musikken efter gymnasiet. Hvad bliver det for en slags musik, vi kan forvente at høre fra dig?

  Jeg er typen, der elsker alle genrer af musik, og jeg lytter til alt fra klassisk til country. I og med at jeg stadig er så ung, er jeg stadig ved at finde min lyd og mit udtryk, så det kan jeg ikke melde ud endnu.

  5. Har du en all-time favorit fra Dansk Melodi Grand Prix eller Eurovision Song Contest?

  Nej

  6. Og til sidst: Hvor kan dine fans møde dig fremover ?

  Mine fans kan møde mig, når jeg er ude og synge med Pede B, og til de arrangementer der har været/kommer til at være med “Vi finder hjem”.

  —–

  Vi siger mange tak til søde Emilie Moldov for at hun ville svare på vores spørgsmål og glæder os til at se, hvor musikken bringer hende hen i fremtiden.

  Vi kan i øvrigt oplyse, at næste koncert med Pede B og Emilie Moldow afvikles d. 25. april på Bremen Teater i København. Billetter kan købes på Billetlugen til 160 kr. + gebyr. Update: Billetterne er pt. udsolgt.

  Du kan høre Emilie sammen med Pede B på tracket “Velkommen Tilbage”, som findes på Pede B’s femte studiealbum  Over Askeskyen 2.

   

  Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
  Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (2010, 2013-2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
  From Vejle, Denmark.

  1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Good Evening Europe Efter DMGP: Eksklusivt interview med Natascha Bessez » Good Evening Europe

  Comments are closed.

  Translate »