News Ticker

“Wanna Be loved” til Second Chance Contest 2014

Efter en afstemning blandt medlemmerne i den danske fanklub www.melodigrandprixfans.dk, så blev det årets 2. plads i Dansk Melodi Grand Prix, som kommer til at repræsentere de danske farver i Second Chance Contest 2014. Det afslørede den danske OGAE fanklub idag på sin Facebook-profil.

Michael Rune’s iørefaldende saxofon og Natascha Bessez smukke stemme er således det danske håb i konkurrencen, som løber af stablen senere på året.

Nærmeste konkurrent blev Nadia Malm på 2. pladsen og Rebekka Thornbech på 3. pladsen. Du kan se resten af Top 9 herunder:

1. Michael Rune feat. Natascha Bessez – Wanna Be Loved
2. Nadia Malm – Before You Forget Me
3. Rebakka Thornbech – Your Lies
4. Bryan Rice – I Choose U
5. GlamboyP – Right By Your Side
6. Emilie Moldow – Vi finder hjem
7. Danni Elmo – She’s The One
8. Anna David – It Hurts
9. Sonny – Feeling The U

Vi ønsker Natascha Bessez & Michael Rune tillykke med sejren og håber på dansk triumf i årets Second Chance contest.

Læs også: Efter DMGP: Eksklusivt interview med Natascha Bessez

 

4. sejr til Danmark?

OGAE Second Chance Contest er en årlig musikkonkurrence, der arrangeres af de nationale OGAE-fanklubber. Alle nationale fanklubber under OGAE kan deltage, såfremt der været arrangeret en åben konkurrence i forbindelse med landets udvælgelse til Eurovision. Det er kun medlemmer af OGAE-fanklubber som kan stemme og give point til sangene.

De lande som ikke har en national OGAE fanklub danner, sammen med fans fra de lande som ikke deltager i ESC, en særlig OGAE Rest of the World fanklub.

Hver OGAE fanklub vælger en sang fra den nationale finale, som ikke vandt og sender den til konkurrencen.

Konkurrencen startede i 1987 som “Europe’s Favourite” med deltagelse af fire nationale OGAE-fanklubber. Hver klub fik lov til at vælge to sange, der skulle deltage det første år. Interessen fra de andre fanklubber spredte sig hurtigt og sidste år deltog 15 lande. Danmark har været med siden 1988.

Sverige er det hidtil mest succesrige deltagerland med 13 sejre, mens Danmark har vundet 3 gange – med hhv. Hera Björk, Lecia og Traxx. Om Natascha Bessez og Michael Rune skal stå for sejr nr. 4 til Danmark ved vi først om nogle måneder!

 

Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (2010, 2013-2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
From Vejle, Denmark.

Translate »