News Ticker

Hør Basim i akustisk version af “Cliché Love Song”

I en ny akustisk version af “Cliché Love Song”, som DR igår lagde på Youtube, imponerer Basim for alvor med sin flotte vokal.  Det har affødt stribevis af positive kommentarer både på Youtube og de sociale medier.

“Incredible!”, “Feeeeedt – lyder skidegodt, Basim – du styrer”, “Sprød klang! Dejligt at se og høre at du har udviklet dig så meget!”, “#‎denmark12points‬ ‪#copenhagen2014‬ ‪#copenhagen2015‬” vare bare nogle af de rosende ord, som den unge sanger fik med på vejen igår.

Døm selv i videoen herunder:

Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (Oslo 2010, Malmø 2013, Copenhagen 2014, Vienna 2015, Stockholm 2016 and Kiev 2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
From Vejle, Denmark.

Translate »